EN BARNVÄNLIG PLATS

En barnvänlig plats

Sommarminnen

För många barn är Neptuni Camping deras boplats hela eller delar av sommarlovet. Det är här dom träffar och lär känna nya vänner, äter glass och köper styckegodis för 50 öre biten, upplever grillkvällar när solen går ner för dagen eller kvällsmys när regnet smattrar på förtältet. Här skapas det sommarlovsminnen för livet och vi som jobbar på anläggningen vill att era barn ska trivas hos oss.

Underhållningen får ni stå för själva

Neptuni Camping är en enkel och lugn boplats. Här trivs familjen som vill ha tid och förutsättningar att umgås med varandra och som inte har önskan att kunna välja mellan arrangerade aktiviteter eller evenemang på området. Det finns fotbollsplan, lekplats, sandlåda, minigolfbana, trampbilar och hoppkudde. I receptionen kan ni låna sällskapsspel utan kostnad. Tillsammans kan ni strosa runt i Byxelkroks hamn eller utforska närområdet med bil eller cykel. Mer om utflyktsmål kan ni läsa här.

Ta med cykeln

Har ni barn som kan cykla så är vårt tips att ta med detta fantastiska fordon! Vi har ingen cykelramp eller särskilt trixområde för cyklar men det är populärt bland barn i alla cykelåldrar att ta sig runt på campingen själva med sin hoj. Genom campingområdet löper en större väg som är huvudleden för trafiken. Trafiken är dock inte tät och hastigheten hålls anpassad för barnens säkerhet. Det finns stora ytor där barn och ungdomar kan träffas med, eller utan, sina cyklar för att umgås. Har familjens minsting inte lärt sig att cykla riktigt än? Ta med tvåhjulingen ändå. Hos oss finns stora gräsytor att träna på — och plötsligt bara händer det!

Småbarnsfamiljen

Vid receptionens serviceområde finns ett skötrum med toalett. Där finns skötbord och bad för spädbarn. Barnvagnen kan ni placera precis utanför. Utrymmet nyttjas av en familj i taget. Om era barn behöver hjälp vid duschning så finns två duschutrymmen som är lämpligare än övriga: duschrum med tre duschar i ett gemensamt utrymme (separat dam/herr) som ligger vid receptionens serviceområde samt de privata duschutrymmena i serviceområde nummer 2. Fråga i receptionen så visar vi dig rätt. Barnstolar finns att låna från köket vid receptionens serviceområde. Om ni hyr boende av oss så kan ni boka barnstol till boendet samt hyra spjälsäng.

Möjlighet att surfa

WiFi är gratis hos oss och finns på vissa delar av området, läs mer under bra att veta. Om det är värdefullt för er att ha WiFi vid er plats se vår WiFi karta för att försäkra er om att ni väljer en plats inom täckningsområdet. Om ni bor utanför täckningsområdet så finns det goda möjligheter för era barn och ungdomar att nyttja nätet runt receptionen. I samma byggnad som receptionen finns ett TV-rum med kabeltv, där inne finns även bra ytor för att sitta och surfa med kompisar. Utanför receptionen finns gott om bord och bänkar som är lämpliga för surf i solsken.

230 campingtomter
170 eltomter
22 stugor
6 villavagnar
3 serviceområden
23 april-31 okt 2021