Tid att bara vara...

Att campa på Neptuni

Neptuni Camping är en medelstor anläggning på norra Öland. Campingen är en uppskattad boplats av både stora och små sällskap, barnfamiljer såväl som sällskap utan barn. Hos oss finns campingtomter för alla smaker. Små undangömda platser för er som vill ha alldeles lugn och ro. Öppna platser för er som föredrar utsikt samt bekväma platser alldeles i närheten av servicehus. Områdeskarta finner ni här. Flygfilm över området finner ni här.

Till oss är ni välkomna med tält, husvagn eller husbil. I mån av möjlighet får ni själva välja elplats. För ekipage som inte behöver el gäller fri placering på icke elområde. Tänk på att välja plats efter storleken på ert ekipage, vi hjälper er gärna. Om ni planerar att besöka oss under juli månad rekommenderar vi att ni förbokar plats. Platser utan el kan ej förbokas. Mer om förbokning läser ni här.

Tid att bara vara...

En campingplats är en plats för verkliga och vardagliga möten mellan människor. Vi som jobbar på Neptuni Camping vill bidra till en positiv atmosfär och vänlig stämning och vi hoppas att alla som gästar oss gör detsamma. Oavsett om du är äldre eller yngre, svensk eller utländsk, oavsett sexuell läggning, yrke eller politisk åskådning ska du känna dig välkommen till denna semesterplats.

Det som kan vara bra för er att veta innan och under er vistelse hos oss har vi samlat här.

Vi besvarar gärna era frågor på telefon 0485-284 95 eller mail info@neptunicamping.se.

230 campingtomter
170 eltomter
22 stugor
6 villavagnar
3 serviceområden
23 april-31 okt 2021